Glasservice nodig?

Vergelijk gratis offertes & bespaar!

Gratis & vrijblijvend

Glasservice

Wil je weten welke glasservices een glaszettersbedrijf allemaal biedt? Lees dan snel verder, want hier vind je alles over de werkzaamheden van glasspecialisten. Ze plaatsen en vervangen niet alleen ruiten, maar zijn je ook graag van dienst met informatie en deskundig advies over de mogelijkheden.

Start gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt dan snel een gratis offerte voor glasservice van een glaszetter uit jou regio. De offerte is volledig vrijblijvend dus je zit nergens aan vast. Profiteer van de voordelen en het vakmanschap van een vakman uit je eigen regio!


glasservice

Wanneer de glasservice inschakelen?

Wat moet je doen bij kapot glas? Maak altijd eerst foto’s van de situatie voor de afhandeling met de verzekering. Schakel via de spoed glasservice een specialist uit de buurt in. Daarna kun je de glasscherven opruimen.

Een vakman is binnen 30 minuten ter plaatse. Hij lost de schade snel op door nieuw glas of een noodoplossing te plaatsen. Een noodoplossing kan bestaan uit een plaat plexiglas over de beschadiging heen. Is de hele ruit aan diggelen? Bij grote beschadigingen plaatst de specialist een stuk spaanplaat in het kozijn. Je kunt ieder moment van de dag bellen, ook ‘s nachts en in het weekend!


Glasservice in de buurt inschakelen?

Ontvang gratis en vrijblijvend een scherp geprijsde offerte van een glasexpert!

Gratis offertes vergelijken!


Voordelen van de glasservice

Wanneer je via de vrijblijvende offerteservice een vakman inschakelt, weet je zeker dat je een professionele specialist inhuurt. Daarmee profiteer je van meerdere voordelen!

De grootste voordelen van professionele glasservice op een rij:

  • Glaszetten vereist kennis en ervaring: met een specialist ben je altijd verzekerd van een vakkundige plaatsing.
  • Alleen met een juiste plaatsing profiteer je optimaal van de isolerende eigenschappen van ruiten.
  • Gaat er toch iets fout met de plaatsing of de beglazing? Je krijgt maar liefst 15 jaar garantie op dubbel glas én op de montage.
  • Bij spoed is er binnen 30 minuten een vakman ter plaatse voor glasservice.

Afhandeling met de verzekering bij glasschade

Glasschade? Wanneer je gebruikt maakt van de spoedservice is de schade snel verholpen. En dat is niet het enige pluspunt van de spoed glasservice!

Ben je verzekerd voor glasschade?

In de meeste gevallen handelt de glaszetter dan alles met je verzekering af. Je hoeft zelf niets te betalen, de factuur gaat rechtstreeks naar de verzekeraar. Dit is onderdeel van de glasservice. Wel is het altijd verstandig om foto’s te maken van de situatie, voordat je de glasscherven hebt opgeruimd. Glasschade wordt vergoed vanuit je opstalverzekering. Bij een huurwoning valt glasschade meestal onder de inboedelverzekering.

Glaszetter nodig?

Gratis offertes vergelijken!

Glas laten vervangen?

Wil je je woning energiezuiniger maken? De ruiten zijn vaak een grote bron van warmteverlies. Is je woning voorzien van standaard dubbel glas, of zelfs enkel glas? Dan is het verstandig om de ruiten te vervangen door energiebesparend isolatieglas. Deze beglazing is voorzien van een onzichtbare metaalcoating en een laag edelgas tussen de glasplaten. Dat zorgt voor een uitstekende isolatie waarde.

Hoe gaat vervangen?

Bij deze glasservice begint de vakman met het verwijderen van oude ruiten. Daarna voert hij eventueel kleine reparaties aan het kozijn uit en maakt hij deze geschikt om de nieuwe ruiten in te plaatsen. Met speciale zuignappen tillen glaszetters grote glasplaten op en plaatsen ze deze in het kozijn. Vervolgens dichten ze alles goed af zodat je van optimale isolatie profiteert.

Andere werkzaamheden van de glasservice

Naast spoedklussen kun je een glaszettersbedrijf voor veel meer glasservice inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van isolatieglas. Door je ruiten door deze beglazing te vervangen, profiteer je jaarlijks op je energierekening door de uitstekende isolatiekwaliteiten.

Dat is nog niet alle glasservice!

Is een kozijn beschadigd? Ook kleine reparaties horen tot de glasservice die glaszetters aanbieden. Houtrot repareert hij door het kozijn gedeeltelijk te vervangen met nieuw hout. Zo heb je jaren plezier van je nieuwe beglazing. Wil je helemaal nieuwe kozijnen? Ook dan schakel je een vakman in voor glasservice. Kies bijvoorbeeld voor goed isolerende kunststof kozijnen of aluminium profielen voor een stoer uiterlijk.

glasservice 24/7

Glasservice inschakelen? Vraag een gratis offerte aan!

Een glaszettersbedrijf schakel je in voor allerlei soorten glasservice. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van glasschade of het plaatsen van dubbel glas of ander energiebesparend isolatieglas. Waarom is het verstandig een vakman in te schakelen? Glas plaatsen vereist kennis en ervaring. Alleen met een specialist van een juiste plaatsing, waardoor onnodige schade voorkomen wordt.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

De offerteservice is helemaal gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Heb je met spoed een glasspecialist nodig? Maak dan gebruik van de spoed glasservice!