Over Glashandelgids.nl

De website Glashandelgids.nl biedt een compleet overzicht van alle glashandels en glaszetters in Nederland. Via de offerteservice word je gekoppeld aan een glaszetter bij jou in de buurt. Deze service is niet alleen gratis, maar ook geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Op de website vind je ook een schat aan nuttige informatie. Via de gidspagina kom je terecht bij verschillende onderwerpen over glashandels en glaszetters. Zo lees je bijvoorbeeld over de tarieven van een glaszetter, welke soorten glas er zijn en de werkwijze bij het vervangen van glas.

10.425+ glashandels


Ruim 10.000 bedrijven te vinden via het platform Glashandelgids.nl

120+ recensies


Meer dan 100 recensies door bezoekers over lokale glaszetters

12.218 offertes


Ruim 12.218 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesWat kunnen we voor je betekenen?

Via Glashandelgids.nl vind je snel en gemakkelijk een glaszetter bij jou in de buurt. Via de gratis offerteservice ontvang je enkele offertes, je kiest vervolgens zelf voor de vakman die het beste bij je situatie past. De aanvraag is trouwens zonder verplichtingen, je zit dus nergens aan vast. We bieden je dus een gemakkelijke manier om in contact te komen met glashandels en glaszetters in je regio.

Hoe werkt onze offerteservice?

  • Je bent op zoek naar een glaszetter en bent tijdens je zoektocht terecht gekomen op Glashandelgids.nl. Je ontdekt dat de offerteservice geheel gratis en vrijblijvend is en besluit gratis offertes aan te vragen. Je vult tijdens het offerteformulier enkele gegevens in en geeft aan om wat voor klus het gaat.
  • Wij gaan vervolgens op zoek naar glaszetters bij je in de regio en bieden deze offerteaanvraag aan. Je ontvangt maximaal vijf gratis offertes van vakspecialisten in je regio.
  • Je hebt de offertes ontvangen en gaat nu kijken naar de prijzen en voorwaarden. Je kiest voor de glaszetter die het beste past in je situatie.
  • De vakspecialist maakt vervolgens afspraken met je en zal de klus voor je uitvoeren.

Gratis offertes vergelijken

Over ons: wie zijn wij?

We hebben Glashandelgids.nl opgezet in 2019 om zo alle glaszetters in Nederland in één handige gids te verzamelen. Hierdoor vindt de bezoeker snel en eenvoudig het complete overzicht van glaszetters in de buurt. Daarnaast vergroot de bedrijvengids de online vindbaarheid van de betreffende bedrijven. Glashandelgids.nl maakt deel uit van een groter netwerk van bedrijvengidsen in diverse branches. Het team achter de gidsen heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche, en werkt als schakel tussen het bedrijf en de klant.

Naast het vinden van een geschikte glaszetter in de regio, staat de website ook boordevol informatie over verschillende soorten glas, prijzen en werkzaamheden van glaszetters. Klik hier voor het bekijken van onze gidspagina.

De informatie op Glashandelgids.nl

Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring in de glashandel-branche, en weten door eigen onderzoek en contact met glaszetters precies welke informatie belangrijk is voor de website bezoekers. De redactie van Glashandelgids.nl bestaat uit vier ervaren tekstschrijvers. Dagelijks zijn zij op zoek naar de meest relevante informatie voor op de website. Dit wordt gedaan door middel van onderzoek en contact met glaszetters.

De bedrijven in deze gids worden handmatig geselecteerd door ons serviceteam. Het is dan ook goed om te weten dat niet iedere glashandel uit Nederland in deze gids staat.


Wat is onze missie?

De missie van Glashandelgids.nl bestaat uit drie kernpunten.

Kennis en informatie delen


De bezoekers voorzien van waardevolle en relevantie informatie.

Transparante dienstverlening


Het vinden van een glaszetter makkelijk en eenvoudig maken voor iedereen.

Online vindbaarheid vergroten


De online vindbaarheid van glaszetters vergroten.

Contact opnemen

Heb je nog vragen over de offerteservice en hoe we te werk gaan? Of wil je wat anders laten weten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Hoe kan ik contact opnemen met Dakdekkersgids.nl?