Over Glashandelgids.nl

De website Glashandelgids.nl biedt een compleet overzicht van alle glashandels en glaszetters in Nederland. Via de offerteservice word je gekoppeld aan een glaszetter bij jou in de buurt. Deze service is niet alleen gratis, maar ook geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Op de website vind je ook een schat aan nuttige informatie. Via de gidspagina kom je terecht bij verschillende onderwerpen over glashandels en glaszetters. Zo lees je bijvoorbeeld over de tarieven van een glaszetter, welke soorten glas er zijn en de werkwijze bij het vervangen van glas.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Via Glashandelgids.nl vind je snel en gemakkelijk een glaszetter bij jou in de buurt. Via de gratis offerteservice ontvang je enkele offertes, je kiest vervolgens zelf voor de vakman die het beste bij je situatie past. De aanvraag is trouwens zonder verplichtingen, je zit dus nergens aan vast. We bieden je dus een gemakkelijke manier om in contact te komen met glashandels en glaszetters in je regio.

Dit is hoe het werkt:

  1. Je bent op zoek naar een glaszetter en bent tijdens je zoektocht terecht gekomen op Glashandelgids.nl. Je ontdekt dat de offerteservice geheel gratis en vrijblijvend is en besluit gratis offertes aan te vragen. Je vult tijdens het offerteformulier enkele gegevens in en geeft aan om wat voor klus het gaat.
  2. Wij gaan vervolgens op zoek naar glaszetters bij je in de regio en bieden deze offerteaanvraag aan. Je ontvangt maximaal vijf gratis offertes van vakspecialisten in je regio.
  3. Je hebt de offertes ontvangen en gaat nu kijken naar de prijzen en voorwaarden. Je kiest voor de glaszetter die het beste past in je situatie.
  4. De vakspecialist maakt vervolgens afspraken met je en zal de klus voor je uitvoeren.

Heb je nog vragen over de offerteservice en hoe we te werk gaan? Misschien staat je vraag wel op onze veelgestelde vragen pagina. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, we helpen je graag.

Gratis offertes vergelijken